Deuren

Elk project is anders, iedere klant uniek. Daarom bieden wij u deuren waarmee u kunt voldoen aan de verschillende klantspecifieke eisen. Of het nu gaat om design, afwerking of een specifieke toepassing, bij Theuma vindt u een deur voor elk interieur.

Met een oppervlak van ongeveer twee vierkante meter, zijn deuren en kozijnen in grote mate sfeerbepalend in het interieur. De uitstraling van uw deuren en kozijnen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kleur en uitvoering van de toplaag.

In het productpallet van Theuma vindt u voor uw specifieke woonwensen de juiste deur, met het perfect bijpassende kozijn. Voor alle woonstijlen een uitgebreide keuze aan kleuren en uitvoeringen. Van modern tot klassiek, van natuurlijk hout tot high-tech gelakt en hoog resistent. Naast de traditioneel toegepaste draaideur in opdek  of in stompe uitvoering, biedt Theuma in vrijwel alle oppervlakken een perfect schuifdeursysteem. Ruimtescheiding die nauwelijks plaats inneemt, geschikt voor iedere woonstijl.

En uiteraard biedt Theuma in alle oppervlakken een breed gamma functionele eigenschappen: brand- en inbraakwering, geluid- en stralingswering, voor iedere ruimte de juiste deur in het juiste kozijn. Gecertificeerd conform de internationale regelgeving.

Assortiment

Nieuwsbrief
Laden...Laden...


Volg ons op
Kwaliteitskeurmerken